Met medeleven aan jouw zijde.


Het verlies van je geliefde Huisdier is hartverscheurend. In deze emotionele tijd moet je belangrijke beslissingen nemen. We zijn er om je door de verschillende stappen te begeleiden. Zo stemmen we het afscheid af op jouw behoeften. We begrijpen de intense emoties die je doormaakt en willen er alles aan doen om je bij te staan met een gevoel van troost en steun tijdens dit moeilijke moment.

Met medeleven aan jouw zijde.

01

Je Huisdier is heengegaan.


Je zit met veel verdriet en talloze vragen.. Wat moet je nu regelen? Waar kun je je overleden Huisdier naartoe brengen? Welke opties zijn er voor de uitvaart? Moet je je geliefde Huisdier begraven of kiezen voor crematie? En hoe wil je afscheid nemen van je trouwe Metgezel? Zelfs als je jouw Huisdier hebt laten inslapen bij de dierenarts, zul je deze vragen moeten beantwoorden. Neem de tijd om rustig na te denken, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Voor crematie is Kuaga een ervaren en betrouwbare steunpilaar. Bij ons kun je rekenen op een waardig en liefdevol afscheid van je Huisdier. We nemen de tijd om samen alles goed te overleggen. We streven naar een afscheid dat volledig aansluit bij jouw wensen en zorgen voor een zorgvuldige en respectvolle behandeling van je overleden Huisdier, van begin tot eind.

Contacteer Kuaga
De Dierbare Overbrenging

02

De Dierbare Overbrenging.


Als je dat wenst, kun je jouw Huisdier na afspraak zelf naar Kuaga brengen. Maar we begrijpen dat dit moment ontzettend emotioneel is, dus wees gerust, we staan volledig aan jouw zijde. Zorg ervoor dat je het dierenpaspoort bij je hebt. Het is niet zomaar een document, het is een bewijs van de onverbrekelijke band tussen jou en je trouwe Metgezel.

Maar als je het te pijnlijk vindt om je Huisdier zelf te brengen, geen zorgen. We zijn er om je te ontlasten en je geliefde Huisdier in alle zorgvuldigheid te halen. Met alle noodzakelijke vergunningen om je Huisdier te mogen vervoeren in Europa, dragen we onze verantwoordelijkheid met trots. Het vervoer gebeurt altijd in een speciale mand, want we willen dat jouw Lievelingsdier op de meest comfortabele en geborgen manier naar Kuaga reist.

Bespreking van het gewenste afscheid

03

Bespreking van het gewenste afscheid.


Daarna maken we een volgende afspraak om de crematie van je geliefde Huisdier te regelen. Dit kan telefonisch of bij Kuaga. We bespreken daarbij of je voor een individuele of collectieve crematie kiest en de specifieke mogelijkheden van elke optie. We houden je daarna verder op de hoogte van wat er nog met jouw Huisdier gaat gebeuren.

Plannen van het gewenste afscheid.

04

Plannen van het gewenste afscheid.


Bij Huisdierencrematorium Kuaga kiest u voor een waardig en liefdevol afscheid van uw Huisdier. Wij maken dan ook graag tijd vrij om samen met u te overleggen hoe u dit afscheid wilt. Wij zoeken samen naar een manier waar u zich het beste bij voelt en gaan van begin tot einde zorgvuldig en respectvol om met je overleden Huisdier.

Een aandenken voor altijd

05

Een aandenken voor altijd.


Een tastbare connectie doormiddel van een aandenken. Of u nu een urne wenst of een andere specifieke wens heeft zoals bijv. een asjuweel of iets anders, helpen wij u graag verder. (Asjuwelen worden persoonlijk door ons volgens uw wensen gegraveerd).

Bekijk alle aandenkens

Zelfs op zondag helpen we de dieren en hun baasjes. Er wordt niet gecremeerd op zondag en feestagen maar de baasjes mogen na afspraak hun overleden dier binnen brengen. Dit gebeurt in twee tijdsblokken: voormiddag en late namiddag na onderling overleg. Ook de crematie kan dan worden besproken.